Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się przyzwyczaić do serwerów hard.

Fananis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc chciałbym zagrać na jakimś serwerze hard/medium, ale nie moge się do nich przyzwyczaić, ogólnie to zawsze grywałem na serwerach easy ale w tych czasach żadnego fajnego nie mogę znaleść, po prostu nudzi mnie gra na mediumach/hardach mimo tego że bardzo ciągnie mnie do takich serwerów.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Przede wszystkim ustaw sobie cel gry. Dodatkowo, miej ekipę; z nią gra się lepiej i przyjemniej. Gdy coś się nie uda - nie poddawaj się! Poświęć na grę odpowiednią ilość czasu. Spróbuj z PD'kami coś zmajstrować. Motywuj siebie samego do gry; to pomoże udać Ci się na szczyt. Spróbuj zarobić trochę Yang, które są potrzebne na różne wydatki. Pamiętaj, serwery Hard nie są na jeden dzień. To, co napisałem wcześniej, to są rady i pomysły, co możesz zrobić, by gra nie znudziła się za szybko.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Najlepiej lura, buffa i 3-4 wp/body i masz grę. Chodzenie na bosów, czytanie ksiąg.

+ hardów jest to, że nie są łatwe, że 3 psy i lvl a nie tak trudny ze 20 psow i lvl ;x 

Isaric był kiedyś fajnym hardem, kolega w 2tyg z inna ekipa na ts mial 75 - stal, truciaki, skille G itp :)

Opublikowano

Ja bym zaczął  na równi z innymi graczami. Polecam Ci poczekać na jakiś godny serwer, który będzie startował w niedalekiej przyszłości.

Np Balmora s2.

Opublikowano

Tak jak odpowiedź wyżej poczekaj na Balmore s2 i znajdź sobie ekipę.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...